Gigs produžio ugovor sa Junajtedom

Izvor: RTS, 01.Mar.2013, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gigs produžio ugovor sa Junajtedom

Proslavljeni fudbaler Mančester Junajteda Rajan Gigs produžio je ugovor sa tim engleskim klubom za još godinu dana i ostaće na Old Trafordu do leta 2014. godine. Gigs je na dobrom putu da stigne i do 13. trofeja u Premijer ligi, pošto Junajted trenutno ima 12 bodova više od drugoplasiranog gradskog rivala Sitija.

"Šta još mogu da kažem o Gigsu, a da već nije rečeno? On je fantastičan fudbaler i veliki čovek. On je pravi primer svima u klubu, pogotovo kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u pitanju to kako održati visoku formu", kazao je menadžer Junajteda Aleks Ferguson engleskim medijima.

Gigs će 29. novembra napuniti 40. godina, a sutra bi trebalo protiv Noriča da odigra 1000. meč u karijeri.

Velški reprezentativac je do sada u dresu Junajteda osvojio 12 titula prvaka Engleske, dve Lige šampiona, Svetsko klupsko prvenstvo i po četiri FA i Liga kupa.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rajan Gigs produžio ugovor sa Junajtedom

Izvor: Beta, 01.Mar.2013

BEOGRAD, 1. marta 2013. (Beta) - Fudbaler Mančester junajteda Rajan Gigs produžio je ugovor sa tim klubom na godinu dana, pa će na Old Trafordu ostati do juna 2014. godine, odnosno pune 23 sezone, saopšteno je u p.

Nastavak na Beta...

Kao vino: Gigsu novi ugovor!

Izvor: Sportal.rs, 01.Mar.2013

Legendarni fudbaler Mančester junajteda nema nameru da se penzioniše. I posle 40. godine trčaće za loptom u dresu "đavola". Klub sa "Old Traforda" saopštio je da je Velšanin produžio ugovor na godinu dana - do leta 2014.

Nastavak na Sportal.rs...

Neuništiv: Gigs produžio ugovor sa Junajtedom

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Mar.2013

Proslavljeni igrač Mančester Junajteda, Rajan Gigs produžio je ugovor sa tim engleskim klubom za još godinu dana i ostaće na „Old Trafordu“ do leta 2014. godine.. (FOTO: premiershiptalk.com). – Šta još mogu da kažem o Gigsu, a da već nije rečeno? On je fantastičan fudbaler i veliki čovek....

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.