Geri Nevil imenovao najboljeg igrača u Premijer ligi

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2015, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Geri Nevil imenovao najboljeg igrača u Premijer ligi

Teška srca, priznao je da je to fudbaler iz redova 'rivalskog tima'.

Bivši fudbaler Menčester Junajteda, nema dileme ko je trenutno najkvalitetniji fudbaler u engleskoj elitnoj fudbalskoj ligi.

Iako igra u 'pogrešnom delu' Mamčestera, i nosi 'pogrešnu boju', nekadašnji bek 'Đavola' je ubeđen da je David Silva broj jedan u Premijer ligi.

On smatra da je Španac jedna od najboljih 'desetki' na svetu, i da je impresioniran njegovom tehnikom i fudbalskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << znanjem.

Bivši menadžer kluba sa 'Old Traforda', ser Aleks Ferguson, je nedavno izjavio da nije želeo da dovede nekadašnjeg fudbalera Valensije, jer ne bi mogao da ispuni defanzivne zadatke.

Ipak, da se pitao Nevil, on bi svakako glasao za dolazak španskog plejmejkera.

"The best player in the @premierleague is David Silva... He's wearing the wrong colour shirt but it's him!" @GNev2 @FBeyondBorders

— Full Time DEVILS (@FullTimeDEVILS) November 26, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Malo poznate priče o povlačenju brojeva...

Izvor: Mondo, 28.Nov.2015, 09:26

Kako je Blater izigrao Dijega, ko sme da nosi Maldinijevu "3", zašto Čelsi nema "25", ko mora da bude pitan da uzme "11", zašto Puertin broj nije povučen, koliko je trebalo Vest Hemu da ispravi nepravdu....Koliko klubova na svetu i u čast tačno kojih igrača je povuklo brojeve iz upotrebe nikada...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.