Zidan: Bejl najbolji, vredi 60M €

Izvor: B92, 01.Maj.2013, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zidan: Bejl najbolji, vredi 60M €

Zinedin Zidan je ranije izjavio da je impresioniran Geretom Bejlom, za koga smatra da vredi 60 miliona evra.

Bejl će biti jedna od zvezda predstojećeg prelaznog roka, mesecima se spekuliše o milionima koje nude Junajted, Siti, Real, PSŽ, Bajern.

Velšanin je pre nekoliko dana dobio nagradu za najboljeg fudbalera sezone u Premijer ligi, nakon čega su stigne nove pohvale od Zindana.

"Na kraju sezone koju je imao, Bejl će biti najskuplji igrač u svetu ako odluči >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da napusti klub. Totenhem bi mogao da traži 40, 50, možda čak i 60 milion evra za njega. To je mnogo novca, a postoje samo tri ili četiri tima na svetu koja to mogu da plate, a to ih neće odvratiti od toga", rekao je nekada najbolji fudbaler sveta.

"Igrač kao što je Bejl može napraviti razliku između velikih timova koji osvajaju titule i Ligu šampiona. Taj klub će dobiti najboljeg fudbalera u Evropi, i to igrača koji može da igra još deset godina na vrhunskom nivou", rekao je Zidan i objasnio zašto ima takvo visoko mišljenje o Velšaninu.

"Ono što mi se sviđa kod Bejla je njegova brzina, kao i fudbalska inteligencija koju poseduje. To je retkost", zaključio je jedan od najboljih fudbalera svih vremena.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

I novinari proglasili Gereta Bejla za fudbalera godine na Ostrvu

Izvor: Blic, 02.Maj.2013, 14:32

Engleska fudbalska asocijacija novinara proglasila je fudbalera Totenhema Gereta Bejla za najboljeg igrača u sezoni 2012/13...Novinari su velikom većinom glasali za igrača koji je nedavno proglašen za najboljeg i od Udruženja profesionalnih fudbalera Engleske, a dobio je nagradu i za najboljeg mladog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.