Gejdži ugasio svetla i nokautirao Poirijea VIDEO

Izvor: B92, 30.Jul.2023, 08:30

Gejdži "ugasio svetla" i nokautirao Poirijea VIDEO

UFC 291 je imao fantastičnu glavnu borbu na događaju u Solt Lejk Sitiju u Juti.

Već smo pisali o neverovatnoj pobedi Uroša Medića pošto je srpski borac nokautom oduševio publiku.

Kao glavni događaj večeri bila je borba između Džastina Gejdžija i Dastina Poirijea i Gejdži je nožnim udarcem nokautirao popularnog "Dijamanta".

Takozvanim "desnim haj kikom" je Gejdži nokautirao Poirijea u drugoj rundi ovog UFC spektakla.

Usledila je i spektakularna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << proslava Džastina Gejdžija, koji se popeo na ivicu oktagona i napravio salto unazad i pokazao koliko je oduševljen ovom pobedom.

Poirije je zapravo bio bolji u prvoj rundi i činilo se da će odneti i pobedu, ali ga je sačekao udarac koji nije očekivao i poznato je da su takvi udarci zapravo i najopasniji što nokaut i pokazuje.

Bila je ovo 25. pobeda u profesionalnoj karijeri za Džastina Gejdžija, čak 20. nokautom, a ima i jedan trijumf predajom protivnika, dok ima i četiri poraza. Sa druge strane, Poarije je sada na skoru 29-8.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.