Gde baš sad? Novi problem za Sergeja...

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2019, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde baš sad? Novi problem za Sergeja...

Ostalo još malo vremena za Englesku, ali problemi stižu jedan za drugim...

Sergej Milinković Savić i dalje čeka, međutim, osim što su sve manje šanse da Pogba napusti PL do sutra popodne, problem je i povreda.

Naime, tokom prijateljskog meča sa Al-Šababom, Srbin je napustio igru dvadesetak minuta pre kraja, odmah je signalizirao prema klupi da ne može da igra, izgleda da je istegao mišić.

Rano je pričati kakve je prirode povreda, odnosno o tome >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koliko će odsustvovati sa terena, ali to bi mogla da bude još jedna prepreka.

Doduše, ako ne ode u Junajted, nije sve gotovo priča se o Pari Sen Žermenu, a još gleda ka Torinu, gde ipak imaju druge prioritete.

Sergej je juče rekao da mu je čast da nosi dres Lacija, nije ni reč progovorio o transferu, ali je sigurno da želi da ode u veći klub.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.