Gauen pokrovitelj turnira u Pančevu

Izvor: B92, 06.Jun.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gauen pokrovitelj turnira u Pančevu



Ambasador Velike Britanije u Beogradu gospodin Dejvid Gauen i direktor Britanskog saveta gospodin Kris Gibson će u četvrtak 8. juna 2006. godine u 9:30 časova, u SRC "Strelište" u Pančevu, svečano otvoriti fudbalski turnir đaka lokalnih osnovnih škola.

Ambasador Gauen će izvesti početni udarac na prvoj utakmici turnira, organizovanog po ugledu na Svetsko fudbalsko prvenstvo u Nemačkoj.

Četiri pančevačke osnovne škole će takmičenjem u malom fudbalu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i sportskim kvizom znanja na simboličan način obeležiti početak Mundijala koje će se tokom juna i jula održati u Nemačkoj.

Pančevačke osnovne škole ceo projekat organizuju pod pokroviteljstvom Britanske ambasade i Britanskog Saveta, i uz podršku ambasada Holandije, Švedske i Nemačke, kao i Delegacije Evropske Komisije u Beogradu

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.