Gatuzu se ozbiljno drma klupa, nova bleda partija Rosonera!

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2018, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gatuzu se ozbiljno "drma klupa", nova bleda partija "Rosonera"!

Fudbaleri Milana nisu uspeli da slave ni u šestom kolu Serije A.

Nakon pet odigranih mečeva, kako su propustili prvo kolo zbog tragedije u Đenovi, fudbaleri Milana imaju jedan trijumf.

Sada su, u šestom kolu, podelili plen sa Empolijem, bilo je 1:1 (0:1) na "Karlo Kastelaniju".

Počeli su dobro Gatuzovi puleni, poveli su već u 10. minutu, Bilja je raspalio po lopti na ivici šesnaesterca, ona je zakačila Kapecija i efektno odsela u mreži golmana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << domaće ekipe.

U nastavku, dve dobre šanse za Empoli, najpre je Donaruma spasao čist gol nakon pokušaja La Gumine, da bi sreća pogledala Milan tri minuta kasnije, kada je Kaputo pogodio stativu.

Usledili su dobri napadi Milana, najpre je Bonaventura pripretio u 32. minutu, ali je Teraćijano dobro intervenisao, a golman Empolija se istakao i četiri minuta kasnije, kada je Kesi tukao glavom nakon kornera, ali je čuvar mreže domaće ekipe bio dobro postavljen, te je bez većih problema ukrotio njegov pokušaj.

Sa 0:1 u korist ekipe sa "San Sira" se otišlo na odmor, da bi nakon 25 minuta igre u nastavku Romanjoli skrivio jedanaesterac. Sapleo je protivnika i sudija Fabri je pokazao na kreč.

Precizan izvođač najstrože kazne bio je Kaputo, 1:1 u Empoliju.

Osam minuta kasnije, velika šansa za Milan, dobro je tukao Suso, ali je Teraćijano odlično intervenisao, te nije bilo promene rezultata.

Usledila su još dva duela španskog igrača i golmana Empolija, ali je i u 83. i u 88. minutu golman domaće ekipe izašao kao pobednik, promene rezultata nije bilo, novi kiks Milana.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Gatuzo objasnio razliku između njegovog Milana i vrhunskih ekipa

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2018, 12:22

Da li je u pravu?..Milan je ponovo uspeo da razočara svoje navijače ove sezone, odigrali su nerešeno sa slabašnim Empolijem. Tim sa San Sira je vodio posle prvog poluvremena autogolom Kapecija, ali kiks njihovog kapitena Romanjolija ih je koštao penala i izjednačenja od strane sigurnog izvođača...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.