Gatuzo demantovao da je nameštao mečeve

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Dec.2013, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gatuzo demantovao da je nameštao mečeve

Bivši italijanski reprezentativac i igrač Milana Đenaro Gatuzo demantovao je danas optužbe da je umešan u nameštanje utakmica u italijanskom fudbalu.
(FOTO: mundodeportivo.com)
Veoma sam ljut i uvređen. Želim da obrišen ljagu sa mog imena. Ne želim da imam mrlju u svojoj karijeri i nikada u životu nisam se kladio – rekao je Gatuzo za italijanski „Sport Medijaset”.
Javni tužilac u Kremoni Roberto di Matrino otkrio je da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Gatuzo i bivši igrač Milana i Lacija Kristijan Broki bili deo organizovane grupe koja je nameštala utakmice u Seriji A, kao i druge italijanske mečeve u sezoni 2010/2011.
U raciji uhapšeni su Salvatore Spadaro, Frančesko Bacani, Kozimo Rinći i Fabio Kvadri, a kako prenosi italijanska novinska agencija Ansa, Gatuzu i Brokiju preti optužnica za kriminalno udruživanje i prevaru u sportu.
Gatuzo je bio deo reprezentacije Italije koja je 2006. godine osvojila Svetsko prvenstvo u Nemačkoj, a posle igračke karijere bio je trener u švajcarskom Sionu i Palermu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gatuzo užasnut: Ljut sam i uvređen, želim da obrišem ljagu sa svog imena!

Izvor: MozzartSport.com, 17.Dec.2013

Bivši italijanski reprezentativac i igrač Milana Ðenaro Gatuzo demantovao je danas optužbe da je umešan u nameštanje utakmica u italijanskom fudbalu. "Veoma sam ljut i uvređen. Želim da obrišen ljagu sa mog imena. Ne želim da imam mrlju u svojoj karijeri i nikada u životu nisam se kladio",...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.