Gatuzo: Ronaldo je savršena mašina

Izvor: B92, 16.Jan.2019, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gatuzo: Ronaldo je savršena mašina

Trener fudbalera Milana Đenaro Gatuzo pohvalno je pričao o jednom od najboljih fudbalera svih vremena i svom narednom protivniku Kristijanu Ronaldu.

Trener Milana je dao svoje mišljenje pred meč finala italijanskog Superkupa, koji se igra u sredu od 18.30 časova u Saudijskoj Arabiji, u Džedi.

"Mislim da je Kristijano postao izvanredan fudbaler u prethodnih sedam, osam godina. Kada sam ga sreo pre par godina video sam da on konstantno pravi šou, ali sa tim je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prestao već neko vreme. Sada sve što čini čini sa žestinom, napada iz dubine. On želi da postigne gol i da vam zagorča život pride", rekao je Gatuzo.

Gatuzo je objasnio šta se promenilo u igri Ronalda.

"Promenio se dosta u poslednjih sedam, osam godina. Sada je savršena mašina. Što je stariji on sve više hvata sprinteve. Kada vidite u kakvom je stanju jasno vam je zašto je u samom vrhu sve ovo vreme", jasan je Gatuzo.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SEĆATE SE FABRIKE "UDARNIK"? Danas u stečaju, a nekad su ih PONOSNO REKLAMIRALI poznati fudbaler i glumica (VIDEO)

Izvor: Blic, 16.Jan.2019

Znate li kakve su čarape “Udarnik” proizvedene u Zrenjaninu? Bele i, reklo bi se, neuništive, jer ih je pre više od 30 godina nosio glavom i stopalima Robert Prosinečki, u to vreme jedan od najboljih fudbalera Evrope.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.