Gasol podelio priču o Jokiću: To je naš brat

Izvor: B92, 16.Feb.2024, 21:49

Gasol podelio priču o Jokiću: "To je naš brat"

Bivši španski košarkaš Mark Gasol podelio je interesantnu priču u vezi sa Nikolom Jokićem.

Gasol je nedavno otišao u penziju, a prvi susret sa Jokićima, imao je na venčanju Darka Miličića u Novom Sadu 2009. godine.

"Ima veoma kul priča sa Nikolom. Upoznao sam njegovu braću, ne znajući da su njegovi, na venčanju Darka Miličića u Novom Sadu. Bilo je to posle moje prve godine u NBA, a nakon mnogo piva prišli su mi i rekli da imaju malog brata koji odlično >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igra košarku. Poručio sam im da mu želim svu sreću", ispričao je Gasol.

Mnogo godina kasnije, Jokić i Gasol su vodili duele u NBA ligi.

"Na utakmici u Denveru, video sam ih na tribinama kako skaču i viču na mene. Tamo su mi rekli: 'To je naš brat.' Bio je to Nikola Jokić. On je jako dobar, da. Bili su u pravu", kazao je španski košarkaš.

Inače, Jokić trenutno vodi u trci za MVP nagradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.