Gasli i Botas najbrži na treninzima na Silverstonu

Izvor: B92, 12.Jul.2019, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gasli i Botas najbrži na treninzima na Silverstonu

Vozači Red Bula i Mercedesa Pjer Gasli i Valteri Botas bili su najbrži na treninzima uoči trke Formule 1 za Veliku nagradu Velike Britanije na Silverstonu.

Gasli je bio najbrži na prvom treningu rezultatom 1:27:173, drugi je bio Botas sa 0,456 sekundi zaostatka, a treći Maks Ferstapen iz Red Bula sa 0,836 sekundi zaostatka.

Aktuelni šampion i vodeći u generalnom plasmanu Luis Hamilton iz Mercedesa bio je četvrti sa zaostatkom od 0,949 sekundi. Vozači Ferarija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Šarl Lekler i Sebastijan Fetel zauzeli su peto odnosno šesto mesto.

Na drugom treningu najbrži je bio Botas rezultatom 1:26,732, dok je Hamilton bio sporiji za 0,069 sekundi. Lekler je zauzeo treće mesto, četvrti je bio njegov timski kolega Fetel, a Gasli je zauzeo peto mesto.

Treći trening na programu je u subotu pre kvalifikacija, koje počinju u 15 časova, a trka se vozi u nedelju od 15:10.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ZAGREVANJE U SILVERSTONU: Gasli i Botas najbrži na treninzima

Izvor: Kurir, 12.Jul.2019

Vozač Red Bula Pjer Gasli i vozač Mercedesa Valteri Botas bili su najbrži na današnjim treninzima u Silverstonu uoči trke Formule 1 za Veliku nagradu Velike Britanije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.