Gana 1-1 sa Čileom, poraz Meksika

Izvor: B92, 01.Mar.2012, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gana 1-1 sa Čileom, poraz Meksika

U prijateljskim mečevima odigranim prethodne noći, Gana i Čile odigrali su nerešeno, 1:1 u Filadelfiji. Meksiko je izgubio od Kolubije 2:0.

Strelac pogotka sa "Crne zvezde" bio je debitant Ričard Mpong u 42. minutu, dok je za Čile sa bele tačke bio siguran Matias Fernandez u 75. minutu.

Mpong je u igru ušao u 17. minutu prvog poluvremena, nakon što se povredio Dominik Oduro, i pogodio za vođstvo Gane nakon asistencije Klaudija Brava.

U 70 minutu Matias Kampos >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz Čilea dobio je crveni karton, to nije pomoglo Gani da uveća svoju prednost, već su nakon 5 minuta primili gol za konačnih 1-1.

Selektor Gane Goran Stevanović je u tim ubacio tri debitanta. Pored Mponga i Odura, za nacionalni tim zaigrao je i napadač Emanuel Bafur.

Meksiko je poražen od Kolumbije sa 2:0. Golove sa Kolumbiju, koju je sa klupe predvodio novi selektor Hoze Pekerman, postigli su Radamel Falkao u 37. i Huan Giljermo Kuadrado u 60. minutu.

Utakmica između El Salvadora i Estonije prekinuta je u 89. minutu kada su navijači latinoameričke države đubretom gađali pomoćnog sudiju. Estonija je slavila 2:0, golovima Ragnara Klavana u 70. i Gerta Kamsa u 85. minutu.

Ostali rezultati prijateljskih utakmica odigranih prethodne noći:

Paragvaj – Panama 1:0

Bolivija – Kuba 1:0

Ekvador – Honduras 2:0

Gvajana – Gvatemala 0:2

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.