Game 3 (03:00): Može li Klivlend da prekine crnu seriju?

Izvor: N1 televizija, 08.Jun.2016, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Game 3 (03:00): Može li Klivlend da prekine crnu seriju?

Golden Stejt je iskoristio prednost domaćeg terena i poveo 2:0 u velikom finalu, čeka se odgovor Klivlenda.

Računajući dve pobede u ovogodišnjem finalu, Golden Stejt je neporažen na već sedam duela sa Klivlendom.

Voriorsi su slavili u oba meča u regularnoj sezoni i nastavili niz iz prethodnog finala, kada su dobili poslednje tri utakmice.

Prekretnica u drugom duelu finalne serije, bila je druga četvrtina, koju je Golden Stejt dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << sa 20:2. Jedini poeni Klivlenda u tom periodu došli su sa slobodnih bacanja.

Kari i Tompson znatno su popravili igru u odnosu na prvi meč kada su zajedno ubacili svega 20 poena, a odluka Klivlenda da svoju odbranu koncentriše na njih dvojicu, omogućila je ostalim igračima aktuelnog šampiona da se raspucaju.

Situacija sa Kevinom Lavom neće biti poznata verovatno do samog početka meča. Ukoliko ne bude moga da računa na Lava, Tajron Lu moći će da bira između dve alternativne opcije – prva je da Timofej Mozgov započne na centru, a Tristan Tompson bude pomeren na četvorku, ili da sa Čeningom Frajom na centarskoj poziciji pokuša da „raširi“ igru.

Voriorsi će pokušati da ponove svoju nadmoć u skokovima iz prethodnog meča, kada su Kavalirsima dozvolili svega devet skokova u napadu, a oni sami uhvatili čak 34 lopte pod svojim košem.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.