Galijani odbio najveći klub na svetu!

Izvor: Sportske.net, 21.Apr.2017, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galijani odbio najveći klub na svetu!

Kum je na suprotnoj strani, kakav bi to derbi bio...

Adrijano Galijani nije više u Milanu. Priča se da će Berluskoni pokušati da ga isforsira kao predsednika lige, ali njegova desna ruka nije za to zainteresovana.

Čovek koji je čitav život proveo uz Berluskonija, prvo u medijskom biznisu, a onda i u Milanu, bi trebalo da zauzme neku od pozicija u Berluskonijevom "Finiinvestu".

Ali, poziv je stigao iz Madrida, od Florentina Pereza.

On je želeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da angažuje Galijanija, međutim popularni "Ujak Fester" se zahvalio na ponudi. Real jeste izazov, ali tamo ne bi bio glavni, Perez već ima direktora i svog vernog saradnika Hoze Anhela Sančeza, pa bi bilo pitanje kakav bi Galijani imao status.

Zanimljivo, jedan od njegovih najboljih prijatelja, tačnije kum, Arijedo Brajda, radi za Barselonu, do pre nekoliko godina bio je šef skautske službe Milana.

Kumovi su mogli eto da igraju "El Klasiko", ali Galijani po svemu sudeći ostaje uz Berluskonija i van fudbala.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.