Galaktikosi dovode još jedno pojačanje! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2015, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Galaktikosi' dovode još jedno pojačanje! (video)

Nakon Matea Kovačića, još jedan igrač stiže u Madrid

U poslednje vreme španski gigant je malo promeni transfer politiku i želi da 'pod svojim krovom' okupi što više mladih i talentovanih fudbalera.

Dani Sebaljos je želja madridskog kluba.

19-godišnji fudbaler igra u Betisu i do sada je na 35 mečeva postigao 5 golova za klub iz Sevilje. Takođe igra i za mlaže kategorije španske reprezentacije.

Mladi fudbaler igra na poziciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << veznog fudbalera.

Kako piše španska Marka, njegova trenutna cena je 12 miliona evra, a ukoliko potpiše za Real, on će odmah biti vraćen Betisu, gde će odigrati još jednu sezonu kao pozajmljen igrač.

Španski mediji navode da je ovo već gotova stvar i da se transfer očekuje u narednih nekoliko dana.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

'Građani' menjaju staro za novo!

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2015, 00:06

Martin Demikelis odlazi, njegova zamena bi mogao da bude mladi štoper...River Plejt želi da dovede iskusnog štopera iz Mančester Sitija, a kao zamena mogao bi da stigne štoper Ramiro Funes Mori...34-godišnji štoper je želja argentinskog kluba, ali trenutno nemaju novca za transfer. Demikelis...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.