Gajdobra dobila sportski centar posle dve decenije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jul.2018, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gajdobra dobila sportski centar posle dve decenije

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović otvorio je danas Sportski centar u Gajdobri i tom prilikom izjavio da će, nakon više od 20 godina, koliko je trajala izgradnja ovog objekta, deca, rekreativci i sportisti iz ovog mesta imati dobre i kvalitetne uslove za bavljenjem sportom.

"Izgradnja sportske hale trajala je predugo i drago mi je što su meštani Gajdobre, nakon toliko godina čekanja, dobili ovako lep sportski objekat, koji će, siguran sam, i u budućnosti iznedriti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nove šampione", rekao je predsednik Mirović.

On je dodao da će Pokrajinska vlada zajedno sa Vladom Srbije i lokalnim samoupravama i u budućnosti raditi na projektima izgradnje sportskih objekata, kako bi deci i sportistima obezbedili što bolje uslove.

Predsednik Mirović je najavio da će u narednih nekoliko nedelja početi radovi na rekonstrukciji stadiona u Zrenjaninu i Subotici, a već sutra i pripremni radovi na izgradnji sportske hale u Novom Kneževcu.

"Nova sportska hala u Gajdobri je mesto uspeha politike koju vodimo, a to je politika sloge i svakodnevno vidimo da taj put kojim idemo donosi konkretne rezultate", rekao je predsednik Mirović.

Ističući zadovoljstvo što je Gajdobra dobila Sportski centar na dan seoske slave, predsednik opštine Bačka Palanka Branislav Šušnica zahvalio se Pokrajinskoj vladi na podršci i naporima koje je uložila kako bi se radovi na izgradnji Sportskog centra, nakon više od dve decenije, priveli kraju.

Otvaranju Sportskog centra u Gajdobri prisustvovali su i potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević i pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

IZGRADNJA DUGA 20 GODINA Mirović otvorio sportski centar u Gajdobri

Izvor: Blic, 12.Jul.2018

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović otvorio je danas sportski centar u Gajdobri i tom prilikom izjavio da će, nakon više od 20 godina, koliko je trajala izgradnja ovog objekta, deca, rekreativci i sportisti iz ovog mesta imati dobre i kvalitetne uslove za bavljenje sportom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.