Gaćinović - Jović, dosta je i minut! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 16.Dec.2017, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gaćinović - Jović, dosta je i minut! (VIDEO)

Proradila srpska veza u Frankfurtu

Gol liniju lopta je prošla posle tačno minut igre. Toliko je Ajntrahtu trebalo da prvi put matira odbranu Šalkea u 17. kolu Bundeslige. U ulozi džetala našli su se Mijat Gaćinović i Luka Jović.  Ovaj prvi je, za razliku od prošle nedelje kada je pogodio za Ajntrahtov preokret u Hamburgu, sada bio asistent, dok se Jović upisao u listu strelaca.

Drugi put ove sezone u Bundesligi. Prvenac je upisao jošu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << septembru protiv Augzburga. Ali imajte na umu da je 19-godišnji napadač do ove utakmice odigrao samo 166 minuta. Do ovog gola dakle 167. Nije to uopšte loš prosek, a vreme radi za Jovića. Navikli smo u Srbiji da na terenu gledamo i 16-godišnje fudbalere, ali u najjačim ligama Evrope to je prava retkost. Samo napred momci!

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpska kombinacija: Gaćinović asistira, Jović pogađa (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 16.Dec.2017

Fudbaleri Ajntrahta poveli su protiv Šalkea 1:0 u 17. kolu Bundeslige...Strelac je bio Luka Jović u drugom minutu. Bila je to prava srpska kombinacija jer mu je asistent bio Mijat Gaćinović. Joviću je ovo drugi pogodak ove sezone u Bundesligi, a prvi je bio protiv Augzburga 16. septembra.

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.