GVARDIOLA: Razumem zašto je Arsenal izgubio u Zagrebu od Dinama

Izvor: Kurir, 28.Sep.2015, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GVARDIOLA: Razumem zašto je Arsenal izgubio u Zagrebu od Dinama

Svi su mislili da će Arsenal dobiti Dinamo u Zagrebu bez problema, ali nakon što sam pogledao snimak utakmice video sam da je zagrabačka ekipa vrlo jaka, rekao je trener Bajerna.

MINHEN - Trener fudbalera minhenskog Bajerna Pep Gvardiola rekao je danas da je Dinamo Zagreb izuzetno organizovana ekipa i da razume zašto je Arsenal poražen u utakmici prvog kola Grupe F Lige šampiona.

"Dinamo je neporažen u 45 utakmica u nizu... To pokazuje koliko je dobar. Svi su mislili >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da će Arsenal dobiti Dinamo u Zagrebu bez problema, ali nakon što sam pogledao snimak utakmice video sam da je zagrabačka ekipa vrlo jaka. Igrali su dobro i organizovano u obrani, održavali su formaciju... Neće nam biti lako", rekao je Gvardiola.

Bajern će sutra na stadionu Alijanc arena u Minhenu od 20.45 dočekati Dinamo u utakmici drugog kola Grupe F Lige šampiona.

"Moramo da pobeđujemo kod kuće, a ova utakmica je velika prilika da dođemo u dobru poziciju uoči utakmica sa Arsenalom. Verujem u svoj tim. Postajemo sve bolji iz utakmice u utakmicu", dodao je Gvardiola.

Šef struke Bajerna rekao je da će utakmicu sa Dinamom zbog povreda propustiti Arturo Vidal i Sebastijan Rode.

S druge strane, Gvardiola je izrazio nadu da će se uskoro na teren posle dugih pauza vratiti Frank Riberi i Arjen Roben.

Autor: Beta

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.