GVARDIOLA: Nisam očekivao da ćemo da budemo ovoliko bolji od Reala

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 10:11

GVARDIOLA: Nisam očekivao da ćemo da budemo ovoliko bolji od Reala

Mančester Siti plasirao se u finale LŠ pobedom protiv Madriđana od 4:0.

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je da je zadovoljan igrom i pobedom svog tima nad ekipom Reala u revanš meču polufinala Lige šampiona, prenose britanski mediji. Mančester Siti je izborio plasman u finale Lige šampiona, pošto je sinoć na svom terenu ubedljivo savladao Real rezultatom 4:0. U prvom meču odigranom prošle nedelje u Madridu bilo je 1:1. Finale LŠ između Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sitija i Intera biće odigrano 10. juna u Istanbulu.

 - Uvek očekujete da ćete da odigrate dobar meč, ali nisam očekivao da ćemo da budemo ovoliko bolji od Reala. Imali smo sjajnu energiju i visok intenzitet. Kada igramo na svom terenu osećamo se moćno, pobedili smo Arsenal, Bajern, Real... - rekao je Gvardiola i pohvalio Bernarda Silvu koji je postigao dva gola za Mančester siti na sinoćnjem meču. - Silva je jedan od najboljih fudbalera koga sam u životu video. Razgovarao sam sa igračima pred izlazak na terenu i rekao im: Da li želite da igrate protiv Intera? Zapitajte se dobro, ako želite da igrate finale svim silama, onda morate da pobedite Real. Moji fudbaleri su igrali ceo meč u takvom duhu.

Gvardiola je potom nastavio da hvali fudbalere Mančester sitija.

 - Postoji jedan jako zanimljiv detalj, koji opisuje ovaj tim. Oni su veoma ponizni i svako takmičenje shvataju veoma ozbiljno. Blizu smo osvajanja Premijer lige, a imamo zatim još dva finala. Blizu smo, to igrači dobro znaju. Rodri je bio sjajan. On ima sjajnu sezonu, bez njega ne bi stigli do finala LŠ. Svi pričaju o Erlingu Halandu, ali Rodri je najbolji vezni fudbaler. U finalu Lige šampiona igramo sa Italijanima. Njima je najbolje kada nisu favoriti - zaključio je Gvardiola.

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ANĆELOTI: Mančester siti je zasluženo pobedio

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023

Italijanski trener najavio ostana u Madridu...Trener fudbalera Reala Karlo Anćeloti izjavio je da je Mančester siti zasluženo izborio plasman u finale Lige šampiona, prenose britanski mediji. Mančester siti je sinoć na svom terenu pobedio Real rezultatom 4:0 u revanš meču polufinala Lige šampiona....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.