GVARDIOLA JE NEVOLJNO PRIZNAO: Gotovo je, Liverpul je ŠAMPION

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2019, 01:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GVARDIOLA JE NEVOLJNO PRIZNAO: Gotovo je, Liverpul je ŠAMPION

Ogroman bodovni zaostatak Mančester sitija za liderom.

Mančester siti nije uspeo da pobedi Vulverhempton uprkos vođstvu od 2:0, i sada je gotovo izvesno jasno da "građani" nemaju šanse da stignu Liverpul. Posle poraza od 3:2, zaostatak za četom Jirgena Klopa je ogromnih 14 bodova.

- Prednost je prevelika, tako da jeste. Gotovo je. Nerealno je razmišljati o Liverpulu u ovom trenutku. Moramo da mislimo samo na Lester. Imamo šansu da se vratimo na drugo mesto. Svestan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam kvaliteta svog tima, ali smo u specifičnoj situaciji - rekao je Pep.

Pep Guardiola when Jurgen Klopp signed a new contract..... pic.twitter.com/j5EOVfnW7J

— Ik Ad (@DarthVader0880) December 28, 2019

Špamac je dodao da neće biti opuštanja u Premijer ligi.

- Ne možemo da zapostavimo Premijer ligu jer u tom slučaju nećemo igrati Evropu sledeće godine. Nemamo ni vremena za kuknjavu. Za manje od 40 sati igramo novu utakmicu (protiv Šefild Junajteda) i treba da vidimo kako se igrači osećaju. To je naš prioritet u ovom trenutku - zaključio je iskusni stručnjak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.