GVARDIOLA DONOSI SVEŽINU U VEZNI RED: Kovačić na meti Sitija

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023, 21:12

GVARDIOLA DONOSI SVEŽINU U VEZNI RED: Kovačić na meti Sitija

Pregovori dve strane već počeli.

Mamčester Siti je osvojio titulu u Engleskoj, a ima priliku i da se prvi put u klupskoj istoriji okiti titulom u Ligi šampiona, ali bez obzira na učinak tim će pretrpeti promene jer je potrebna sveža krv.

Nekih odlazaka će sigurno biti, a osveženje će biti potrebno u veznom redu. Gvardiola želi da dovede Matea Kovačića iz Čelsija, a započeti su i konkretni pregovori dve strane.

Čelsi je imao katastrfoalnu sezonu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i sigurno je da će i Kovačiću prijati promena sredine, a kako se pominje odlazak Ilkaja Gundogana, hrvatski fudbaler bio bi odlična zamena za njega.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.