Izvor: HotSport.rs, 04.Jul.2016, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRUJIĆ DOBIO RADNU DOZVOLU: Uzeo broj za velika dela

Preskočena i poslednja prepreka za nastupe Marka Grujića u Liverpulu.
Kako pišu britanski mediji, Marko Grujić je i zvanično dobio radnu dozvolu, pa je time rešena i poslednja preprka za njegove nastupe u dresu tima sa Enfilda.
Takođe, saopšteno je i da će Grujić naredne sezone nositi broj 16.
GRUJIĆ ODUŠEVIO ZVEZDAŠE: Zbog ove slike žaliće zato što je prodat (FOTO) (VIDEO)
The post GRUJIĆ DOBIO RADNU DOZVOLU: Uzeo broj za velika dela appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

TO JE TAJ DRES - Grujić 16! (foto)

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2016

Nije Džerardova ''osmica'' kako se zimus najavljivalo iz Zvezde, ali možda Grujiću baš 16 bude srećan broj u Liverpulu...Nekoliko dobrih vesti za Marka Grujića danas...Pisali smo već da je dobio radnu dozvolu i da će nesmetano moći da nastupa za Liverpul, a onda su britanski mediji otkrili još...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.