GROMOVI SU UDARALI U LAS VEGASU: Amanda Nunjes prebila Kanađanku (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2020, 08:54

GROMOVI SU UDARALI U LAS VEGASU: Amanda Nunjes prebila Kanađanku (VIDEO)

Brazilka odbranila titulu u perolakoj kategoriji.

Posle pauze zbog pandemije korona virusa vratio se i UFC, a na događaju u Las Vegasu gde je održan UFC 250 borba večeri bila je između verovatno najbolje MMA borkinje svih vremena Brazilke Amande Nunjes i Kanađanke Felisije Spenser.

Nunjesova je ispisala istoriju pošto odbranivši titulu šampionke perolake kategorije pošto je pet rundi apsolutno dominirala protiv Kanađanke. Brazilka je bila bolja u svih pet rundi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a meč je mogao da traje i mnogo kraće i pitanje je zašto Nunjes nije i ranije okončala borbu.

ICYMI: Amanda Nunes lands a STRAIGHT RIGHT on Felicia Spencer during the Main Event. #UFC250 pic.twitter.com/9hJihaxvW8

— ODDS.com (@odds110) June 7, 2020

Mada ima četiri poraza u karijeri, Nunjesova je poslednji put oktagon napustile pognute glave još u septembru 2014, a od tada je nanizala devet pobeda pre borbe sa Spenserovom.

As lutas da amanda nunes estão ficando igual as do Jon Jones, você ja assiste sabendo o resultado https://t.co/paRqYNTWmR

— jil (@jil_GF) June 7, 2020

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.