GROM IZ VEDRA NEBA - Ostavka Marine Maljković?!

Izvor: Sportske.net, 02.Jan.2017, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''GROM IZ VEDRA NEBA'' - Ostavka Marine Maljković?!

Tek što je stupio na dužnost predsednika Košarkaškog saveza Srbije, Predrag Danilović se suočio sa ogromnim i neočekivanim problemom!

Naime, kako je ''Blic'' večeras preneo na svom sajtu, Marina Maljković odlučila je da podnese ostavku na mesto selektorke ženske košarkaške reprezentacije Srbije!?

Isti izvor navodi da će sve biti ozvaničeno sutra od 10:30h na konferenciji za novinare, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kada bi medijima trebalo da se obrati i predsednik KSS Predrag Danilović i sama Marina Maljković.

Sve se ovo događa nedugo posle odlaska Dragana Đilasa sa čela Saveza i imenovanja Danilovića na tu funkciju, ali i velikih, istorijskih uspeha koji su naše košarkašice ostvarila u protekle dve godine, kada su osvojile titulu prvaka Evrope, ali i olimpijsku bronzu letos u Riju.

Podsetimo, na kraju kvalifikacija za naredno Evropsko prvenstvo, u novembru je karijeru okončala i kapiten naše reprezentacije Milica Dabović, pa će naš nacionalni tim biti veoma oslabljen u narednom periodu, ukoliko se potvrdi i Marinin odlazak.

S tim u vezi, dodajmo još i podsećanje da je Milica Dabović po povratku iz Rija otkrila da atmosfera u reprezentaciji, i pored ogromnog ostvarenog uspeha, nije bila na visokom nivou.

Da li je možda i to jedan od razloga Marinine ostavke, saznaćemo već sutra.

Inače, Maljkovićeva je i aktuelni trener turskog Galatasaraja.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Blic: Marina Maljković podnela ostavku

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Jan.2017

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković podnela je ostavku na tu funkciju, preneo je večeras Blic...Blic je naveo, pozivajući se na svoje izvore, da će Maljkovićeva i predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović obrazložiti tu odluku na sutrašnjoj konferenciji...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.