GROM IZ VEDRA NEBA: Mladen Krstajić ponovo selektor

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2022, 09:13

GROM IZ VEDRA NEBA: Mladen Krstajić ponovo selektor

Debi u Ligi nacija.

Mladen Krstajić nakon završene epozode u Makabiju nije dugo čekao na novi posao.

Kako se saznaje Krstajić je na pragu da preuzme reprezentaciju Bugarske na čijem će kormilo zameniti Georgi Ivanova koji se nije proslavio u Ligi nacija.

Bugari u grupi sa Gruzijom, Severnom Makedonijom i Gibraltarom imaju samo tri boda iz četiri utakmice. Posebno je bio bolan poraz od Gruzije u Sofiji od čak 5:2.

Krstajić će izabrati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i svoje najbliže saradnike, a imaće dovoljno vremena da se uveri u potencijal ekipe i debi sledi tek krajem septembra u preostala dva kola Lige nacija. Komšijama su primarne kvalifikacije za šampionat Evrope, koje slede i pokušaće da se izbore za plasman.

Mladen Krstajić je kao debitant u trenerskom poslu dobio priliku da vodi Srbiju na Mundijalu u Srbiji. Posle neuspešne epizode na klupi Orlova, predvodio je TSC, a poslednjih šest meseci bio u Makabiju iz Tel Aviva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.