GRK SE NE PREDAJE: Cicipas poslao debitanta kući!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2020, 00:22

GRK SE NE PREDAJE: Cicipas poslao debitanta kući!

Drama rešena u tri seta.

Ne predaje se Stefanos Cicipas! Posle poraza u prvom kolu Završnog mastersa, Grk je savladao u drugoj rundi debitanta Andreja Rubljova sa 2:1 (6:1, 4:6, 7:6 (8:6) i praktično poslao ruskog tenisera kući, koji nakon dva duela ima toliko poraza.

Više nego ubedljiv bio je Cicipas u prvom setu, prepustivši Rubljovu samo jedan gem, uz dva načinjena brejka, u drugom i šestom gemu.

#Tsitsipas se relance, #Rublev a servi une double >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << faute sur balle de match et est "out" dans ce #ATPFinals2020 🎾 https://t.co/f1DDbFgThL

— vincent dubé (@dubontheroad) November 17, 2020

Nije se predavao Rus, pa je u drugom setu iznenadio Cicipasa taman kada je trebalo. U 10. gemu načinio je prvi brejk u ovom delu igre i meč odveo u odlučujući treći set - 4:6.

Tamo je usledila rovovska borba. Do taj-brejka rivali su čvrsto držali svoj servis, ne dopustivši nikakvo iznenađenje.

A onda, čak sedam brejkova, četiri je napravio Cicipas, naspram tri Rubljova, dovoljno da ostane "u životu" na Završnom mastersu i pokuša da u poslednjem kolu, u direktnom duelu protiv Nadala, izbori prolaz u polufinale.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.