Izvor: HotSport.rs, 13.Sep.2016, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRČKU POTRESA SKANDAL: Gazda kluba prebio golmana zbog kardinalne greške! (VIDEO)

Fudbalski fanazitam ponekad ume da ode baš predaleko.

Ono što se u Grčkoj desilo, zaista dugo nismo videli, ali u današnjem vremenu ništa nas ne može iznenaditi. Ili ipak može?
Naime, Grčkoj, Balkanom, pa i Evropom brzo se proširila vest da je Aleksis Koujijas, gazda Fudbalskog kluba Larisa, pretukao sopstvenog golmana Matijasa Degru!
Degra je, istina, napravio neshvatljivu grešku u meču protiv Iraklisa koji je, najviše njegovom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << zaslugom, završen rezultatom 2:2 i zbog toga bio izbačen iz prvog tima.

(Izvor: youtube / bill adamis)
– Želim da se izvinim navijačima, izgubili smo dva boda zbog moje greške. Ali takve stvari se dešavaju i najboljima, ovo mi se prvi put dogodilo i šokiran sam. Kada sam izašao sa terena Kujas me je pozvao, uhvatio za vrat i udario. Kada je to hteo da učini drugi put, reagovao sam i počeo da se branim. Tu je bilo 20 ljudi, koji su mogli da vide šta se dogodilo – rekao je Degra.
Čak ga je i trener Angelos Anastasijadis osudio, okrenuo leđa i poručio mu da napusti klub i više mu nije potreban. Degru je to potpuno ubilo psihički.
– Uživao sam u fudbalu, sa velikim zadovoljstvom sam dolazio na treninge, ali sada mi je muka od fudbala. Razmišljao sam da idem na sud, jer mi se ovo prvi put događa. Ja sam stranac i ne znam da li su ovakve stvari normalne. Ne želim da stvbaram probleme. Nisam spavao celu noć, a onda sam plakao. Ova greška će me progoniti dok ne umrem, gledao sam snimak 2.000 puta. Plakao je i moj otac, rekao mi je da se vratim u Argentinu i da ne trebam ovo da radim. Mislim da ću otići iz Grčke. Proveo sam devet godina u Evropi i sada moram da se vratim u Argentinu – dodao je Degra.
The post GRČKU POTRESA SKANDAL: Gazda kluba prebio golmana zbog kardinalne greške! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Jutjub

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.