GRAN PRI U OSIJEKU: Zlatna medalja za Andreu Arsović

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2022, 18:20

GRAN PRI U OSIJEKU: Zlatna medalja za Andreu Arsović

Srerbo za mešoviti par Brankica Zarić/Duško Petrov.

Srpska reprezentativka u streljaštvu Andrea Arsović osvojila je zlatnu medalju na Gran priju u Osijeku, u disciplini vazdušna puška.

Arsović je pobedila i prošle nedelje na prvom Gran priju u slovenačkim Rušama, a na današnjem takmičenju drugo mesto pripalo je Francuskinji Ošen Miler, dok je treća bila Ruskinja Anastasija Galašina, preneo je Streljački savez Srbije (SSS).

Srebrnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << medalju osvojio je srpski mešoviti par Brankica Zarić/Duško Petrov, u disciplini vazdušni pištolj.  Od njih je bolji bio samo ruski par Vitalina Bacaraškina/Artem Černousov.

Plasman u polufinale drugog dana Gran prija ostvarili su i Teodora Vukojević (deoba petog i šestog mesta), dok je Lazar Kovačević završio na deobi sedme i osme pozicije u gađanju puškom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.