GRAFIČAR NIJE USPEO: Radnik pobedio i ostao u Superligi

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 18:42

GRAFIČAR NIJE USPEO: Radnik pobedio i ostao u Superligi

Surduličani slavili sa 2:0 u revanšu posle remija u prvom meču.

Fudbaleri Radnika uspeli su da izbore opstanak u Mozzart bet Superligi pošto su u revanš meču baraža savladali Grafičar sa 2:0 (1:0). Prvi meč u Beogradu završen je rezultatom 1:1.

Domaćin je u Surdulici poveo u 40. minutu kada je sa bele tgačke bio precizan Andrija Radulović, da bi konačan rezultat postavio Milan Makarić u 89. minutu.

U finišu meča RAdnik je ostao sa igračem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << manje pošto je isključen Borko Duronjić, ali gosti iz Beograda nisu imali dovoljno vremena na raspolaganju kako bi eventualno iskoristili brojačnu prednost na terenu.

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.