GOTOVO JE: Potpisao Mauro Ikardi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 12:21

GOTOVO JE: Potpisao Mauro Ikardi!

Počinje nova era...

Turski velikan Galatasaraj i argentinski napadač Mauro Ikardi nastaviće saradnju, nakon što je golgeteru istekla pozajmica u Istanbulu.

Ikardi je po završetku pozajmice iz Pari Sen Žermena, otkupljen od strane Galate. Argentinac je potpisao trogodišnji ugovor sa novim klubom, a PSŽ od njegove prodaje zaradio 10.000.000 evra.

Novi trener "svetaca" Luis Enrike nije u svojim planovima imao 30-godišnjeg Ikardija, dok Galatasaraj u njemu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vidi jednu od najvažnijih figura za narednu sezonu i odgovor najvećem rivalu Fenerbahčeu, koji je ovog leta u svoje redove doveo dvojicu vrhunskih igrača kapitena reprezentacije Srbije Dušana Tadića i najboljeg igrača Bosne i Hercegovine Edina Džeka.

MUHTEŞEM GALATASARAY TARAFTARI, BÜYÜK KARŞILAMA İÇİN HAZIR MISINIZ? 🦁

Transfer görüşmelerine başladığımız Mauro Icardi'yi hep birlikte karşılıyoruz! 🫱😀🫲

Saat 23.59'da Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde buluşalım! 💛❤️

📺 Bu özel karşılamanın canlı yayını… pic.twitter.com/Erv0XfbAwy

— Galatasaray SK (@GalatasaraySK) July 28, 2023

Ikardi je prošle sezone bio fantastičan u dresu Galatasaraja, odigrao 26 utakmica i postigao čak 23 gola i pomogao svom timu da osvoji šampionat Turske.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda bivša srpska košarkašica Milica Dabović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.