Izvor: MozzartSport.com, 21.Jan.2021, 09:20

GOTOVO: Falko Zvezdin za 1.500.000 u dve rate!

Zvezda i Leče, tvrde italijanski mediji, navodno su se u sredu uveče dogovorili oko obeštećenja

Filipo Falko je novi igrač Crvene zvezde! Nekoliko italijanskih novinara, među kojima i transfer specijalista Alfredo Pedula, pa i tamošnji Skaj Sport, objavilo je tu vest kasno sinoć na društvenim mrežama.

Poznato je da crveno-beli žele 28-godišnjeg napadača iz Lećea, međutim, zapinjalo je oko obeštećenja. Klub sa juga Italije uporan je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bio u zahtevu da se uplati 1.500.000 evra, ali su iz Beograda pokušavali da umanje cifru i isprva nudili okruglo 1.000.000 evra.

Onda su krenule priče da se razlika u ponudi i potražnji smanjila, da bi na kraju novinar Gazete delo Sport Alfredo Pedula objavio da će Zvezda za Falka da plati dve identične rate, po 750.000 evra i da je dogovor između klubova konačno postignut. Ostalo je još da igrač pristane na uslove, ali to po Peduli ne bi trebalo da predstavlja problem.

"Falko se sprema da napusti Italiju zbog novog važnog iskustva", tvrdi Italijan.

Mogućnost da posle Serije B u Zvezdinom dresu igra i u Evropi ispostavila se kao presudna, mada je Falko imao i ponude Parme i Sasuola. S tim da ga je Sasuolo hteo samo kao zamenu za Domenika Berardija, dok mu u Zvezdi nude ozbiljnu rolu. Mediji na "čizmi" uvereni su da će zato ceo posao danas i biti finaliziran.

Crvena zvezda je ove zime već angažovala jednog igrača s Apeninskog poluostrva, pošto je iz Intera doveden Aksel Bakajoko. U klub se vratio Slavoljub Srnić, a iz filijale Grafičara na pripreme su povedeni Ričard Odada i Nikola Stanković. Dugo je kao pojačanje u ofanzivi figurirao Simone Edera iz Torina, ali su po saznanjima Mozzart sporta crveno-beli odustali od njegovog angažovanja. Baš zato što je Falko od starta bio primamljivija opcija.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.