GORAN SE POHVALIO NOLETU: Moj sin je pobedio Srbiju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2023, 15:06

GORAN SE POHVALIO NOLETU: Moj sin je pobedio Srbiju (FOTO)

Emanuel Ivanišević ide očevim stopama.

Goran Ivanišević, trener Novaka Đokovića, sa velikom pažnjom pratio je turnir mladih reprezentacija u Ređo Emiliji na kojem je njegov sin Emanuel sa Hrvatskom zabeležio pobedu nad Srbijom.  Hrvatske je u četvrtfinalu Zimskog kupa za tenisere do 16 godina savladala Srbiju sa 3:0.

Pojedinačne pobede ostvarili su Frano Sučić protiv Dušana Baždara sa 7:5, 4:6, 6:4 i Duje Markovina protiv Alekse Oparnice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa 6:4, 6,1.

Објава коју дели Goran Ivanisevic (@goranivanisevicofficial)

Treći poen u paru osvojili su Emanuel Ivanišević, sin nekadašnjeg šampiona Vimbldona, i Markovina protiv Baždara i Oparnice sa 4:5 (5), 4:1, 10:7.

Hrvatska je stigla do finala turnira, pošto je posle Srbije savladala i Švajcarsku. U poslednjem duelu je pak izgubila od Italije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.