GOLOVI – Mihajlovićeva Sampdorija neosvojiva tvrđava za Juventus!

Izvor: UživoFudbal.com, 14.Dec.2014, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOLOVI – Mihajlovićeva Sampdorija neosvojiva tvrđava za Juventus!

Ekipa Sampdorije uspela je da izvuče jedan bod sa gostovanja u Torinu posle 25 utakmica koje je Juventus dobio na svom terenu u prvenstvu. Bod za ekipu Siniše Mihajlovića doneo je Gabiadini, igrač nad kojim i Juventus ima 50% vlasništva po ugovoru.

Juventus je poveo golom Patrisa Evre ali početkom drugog dela igre, Mihajlović pravi hrabar potez ubacuje u igru Gabiadinija i prebacuje formaciju ekipe na 4-3-3. Vrlo brzo je došlo >> Pročitaj celu vest na sajtu UživoFudbal.com << do izjednačenja.

Na taj način Sampdorija je nastavila trku ya jednu od pozicija koje iduće sezone vode u Ligu šampiona. Ovaj kiks vodećeg tima iskoristila je Roma pobedom u gostima nad Đenovom i tako prišla na samo jedan bod od Juventusa.

Nastavak na UživoFudbal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.