GOLČINA SRBINA: Zvezdaši PREDVODILI Veronu u pobedi nad Venecijom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 12:58

GOLČINA SRBINA: Zvezdaši PREDVODILI Veronu u pobedi nad Venecijom (VIDEO)

Neverovatan meč.

Fudbaleri Verone su posle penala pobedili Veneciju u Kupu Italije. U regularnom toku je bilo 2:2, posle produžetaka 3:3, Nekadašnji igrač Crvene zvezde Ivan Ilić postigao je fenomenalan pogodak za vođstvo u prvom delu, dok je Darko Lazović bio siguran izvođač prvog penala za pobednika.

Ivan Ilić, koji je pod ugovorom sa Mančester Sitijem, ali trenutno igra na pozajmici za italijanskog prvoligaša, pokazao je deo svog talenta u 41. minutu kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je topovskim udarcem zatresao mrežu.

Zvezda večeras (18.55) igra jedan od najvažnijih mečeva u borbi za evropsko proleće. Na Marakanu stiže Liberec, češka ekipa koja igra vrlo defanzivno i organizovano, pa će šampionu Srbije biti teško da dođe do gola. Kvota na keca je 1,77, na iks 3,50, a na dvojku 4,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Liberec.

Nakon njegovog gola Salsedo duplirao prednost Verone, ali je Venecija golovima u 83. i 87. minutu uspela da izbori produžetke, a tamo je čak i povela golom Mondola u 98. minutu.

Ipak, Vieira je u 110. minutu poravnao rezultat i pošto golova više nije bilo pristupilo se izvođenju penala. Odmah u prvoj seriji za Veronu je pogodio naš Darko Lazović i poveo ekipu ka trijumfu pošto je Venecija postigla samo jedan gol iz četiri penala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.