GODIŠNJICA: Mesi pre 14 godina stigao u Barselonu (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 17.Sep.2014, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GODIŠNJICA: Mesi pre 14 godina stigao u Barselonu (FOTO)

Čarobnjak sa loptom, Lionel Mesi danas proslavlja 14 godina od kako je postao član Barselone. Argentinac je stigao u katalonski klub sa 12 godina, a do sada je osvojio četiri Zlatne lopte, tri Lige šampiona i 21 klupski trofej. Na 280 nastupa postigao je impresivna 245 gola i oborio mnoge rekorde.

- Stigao sam u Barselonu 17. septembra. Danas je moja 14-godišnjica. Želim da se zahvalim mojim >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << saigračima, trenerima, navijačima, bordu direktora i svim zaposlenima u klubu i izrazim zadovoljstvo što radimo zajedno, kao i za podršku koju sam uvek imao – napisao je Mesi na Fejsbuku.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

Italijanski velikani kradu Bajernovog vunderkinda


Pratiš li Ligu šampiona


NE IGRA, A TRAŽEN: Mladi srpski bek na meti italijanskog i danskog kluba





Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

DANAS NAM JE DIVAN DAN: Meraklije proslavile 25. rođendan (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 18.Sep.2014, 15:17

Navijačka grupa Radničkog iz Niša Meraklije proslavlja danas svoj 25. rođendan.. . Fanovi „Reala sa Nišave“ osnovali su grupu daleke 1989. godine i za sve to vreme bespoštedno bodre svoj klub koji je u prethodne dve decenije prolazio kroz teška vremena. Svečanost povodom 25. rođendana biće...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.