GM Čikago Bulsa otpušten posle 22 godine

Izvor: B92, 13.Apr.2020, 18:36

GM Čikago Bulsa otpušten posle 22 godine

Dugogodišnji generalni menadžer Čikago Bulsa Gar Forman otpušten je sa te funkcije.

On je na tom mestu proveo čak 22 godine.

Ovo je još jedna u nizu odluka koje potvrđuju da je franšiza krenula u potpunu obnovu Uprave, a uskoro i trenerskog i igračkog kadra.

Kao što smo preneli nešto ranije, novi potpredsednik Čikago Bulsa je Arturas Karnišovas, koji je zvanično preuzeo tu funkciju posle napuštanja Denver Nagetsa.

Ne treba isključiti mogućnost da je upravo Litvanac kumovao ovoj odluci, kojom Forman napušta klub nakon više od dve decenije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Karnišovas: Cilj je titula šampiona NBA lige

Izvor: B92, 13.Apr.2020

Novi generalni menadžer Čikago Bulsa Arturas Karnišovas izjavio je da je dolaskom u taj košarkaški klub ostvario san i da mu je cilj titula šampiona NBA lige..."Ovo je moj san. Naš krajnji cilj je jasan, da dovedemo Čikago do titule šampiona NBA lige. Izgradiću čvrstu osnovu, nema preskakanja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.