GLAVOM U RAŠLJE: Vlahović doneo pobedu Juventusu koja ga ostavlja u šampionskoj trci (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Dec.2023, 16:01

GLAVOM U RAŠLJE: Vlahović doneo pobedu Juventusu koja ga ostavlja u šampionskoj trci (VIDEO)

Srpski nadapač ušao u drugom poluvremenu i rešio duel sa Frozinonenom.

Fudbaleri Juvetnusa ostvarili su vrednu pobedu na gostovanju u Frozinoneu (2:1) u okviru 17. kola Serija A i ostali u šampionskoj trci sa Interom. Gol vredan velika tri boda Staroj dami je doneo srpski repezentativac Dušan Vlahović sjajnim golom u 81. minutu.

Juventus je došao do vođstva u 12. minutu golom mladog Kenana Jildiza koji je posle asistencije Filipa Kostića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<  kao na ringišpilu zavrteo tri domaća defanzivca, a potomo precizno pogodio u bliži ugao. Mladom Tučinu bio je ovo prvi start i prvi gol u dresu Juventusa.

First match as a starter.

First goal.

What a fantastic goal!

KENAN #YILDIZ ✨🤍🖤 pic.twitter.com/nsDmhPzgxl

— JuventusJuvenil (@JuvenilJuventus) December 23, 2023

Ove sezone vrlo dobri Frozinone došao je do izjednačenja već na početku drugog poluvremena. Haime Baez je bio precizan sa ivice kaznenog prostora.

Bio je to signal za trenera Alegrija da u igru pošalje Dušana Vlahovića što se ispostavilo kao odlučujuči potez.

That's more freaking like it!! The type of finish in a big moment you expect from someone with Vlahovic's quality from a lovely Cuadr... I mean McKennie cross

Huge goal can't afford to drop points againpic.twitter.com/T58p0tz6XR

— Hannah (@JuventinaHannah) December 23, 2023

Srpski golgeter je mu se odužio u 81. minutu kad je iskoristio je centaršut Mekkenija i fantastičnim udarca glavom pogodio same rašlje golmana Frozinonea Stefana Toratija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.