GLAVOBOLJA ZA MILOJEVIĆA: Trener Zvezde ostaje bez POLA tima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2019, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLAVOBOLJA ZA MILOJEVIĆA: Trener Zvezde ostaje bez POLA tima (FOTO)

Sledi dvonedeljna pauza.

Posle utakmice sa Radom na Banjici za fudbalere sledi dvonedeljna pauza. Pauza za većinu njih je samo uslovna, jer ih čekaju reprezentativne obaveze, što će treneru Vladanu Milojeviću znatno otežati rad na treninzima, jer će mu nedostajati skoro pola tima.

Branko Jovičić će sa reprerezentacijom Srbije najpre na megdan Nemcima u prijateljskom odmeravanju snaga, a zatim ga čeka sudar sa Ronaldom i portugalcima u okviru prvog kola kvalfikacija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Evropsko prvenstvno.

Borbu za EP naredne godine počinje i Crna Gora, u čijem će timu biti Filip Stojković i Mirko Ivanić. Njih dvojica će igrati protiv Bugara i Engleza, dok će golman Milan Borjan braniti za Kanadu protiv Francuske Gvajane u KONKAKAF kvalifikacijama Lige nacija.

Pozive su dobili i  fudbaleri Crvene zvezde koji igraju u mlađim selekcijama.

Mlada reprezentacija Srbije već se plasirala na Evropsko prvenstvo u Italiji i San Marinu, a selektor Goran Đorović je za prijateljski susret u Poljskoj (26. mart) pozvao četvoricu igrača.

Na spisku Orlića našli su se defanzivci Srđan Babić i Milan Gajić, špic Dejan Joveljić i levi bek Aleksa Terzić koji je prolećni deo sezone provodi u Grafičaru

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda brazilska odbojkašica Drusila Košta.

Nem queria 🐳⛱☀️🔥

Објава коју дели 🌻 (@drussylac) дана 26. Дец 2016. у 8:01 PST

Folga 🐳⛱🔝

Објава коју дели 🌻 (@drussylac) дана 15. Мај 2016. у 11:03 PDT

😏👌🏾🍃🔝

Објава коју дели 🌻 (@drussylac) дана 6. Феб 2016. у 1:39 PST

Aêaê 2.2 nenê 🎂🎁🎉💁🏾‍♀️

Објава коју дели 🌻 (@drussylac) дана 1. Јул 2018. у 5:49 PDT

Lembrei de você @vitoriaa_trindade, quando você tá do meu lado e faz uma coisa feia ... 💨😂

Објава коју дели 🌻 (@drussylac) дана 13. Сеп 2018. у 10:46 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.