Izvor: HotSport.rs, 26.Okt.2015, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GIZDOL JE BIVŠI: Stevens na klupi Hofenjahma

Hofenhajm je otpustio je trenera Markusa Gizdola i imenovao Holanđanina Huba Stevensa kao njegovog naslednika do kraja sezone.

Hofenhajm je u petak izgubio sa 1:0 od Hamburga i pao na pretposlednje mesto na tabeli. Ima samo šest bodova iz 10 utakmica.
Stevens ima iskustva u Bundesligi, ovo mu je osmi posao u Neačkoj, uključujući po dva angažmana u Šalkeu i Štutgartu.
Gizdol je klupu Hofenhajma preuzeo u aprilu 2013. godine i te sezone spasio klub od ispadanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Imao je ugovor do 2018. godine ali je svoju misiju završio daleko ranije.
The post GIZDOL JE BIVŠI: Stevens na klupi Hofenjahma appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hub Stevens novi trener Hofenhajma

Izvor: Akter, 26.Okt.2015

Fudbalski klub Hofenhajm imenovao je danas Holanđanina Huba Stevensa za novog trenera..Hofenhajm je otpustio trenera Markusa Gisdola zbog loših rezultata, pošto je ekipa posle 10 kola u Bundes ligi pretposlednja sa šest bodova..."Ovo nije bila laka odluka. Pokazali smo mir i strpljenje tokom saradnje...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.