GAZDA MARSELJA LUPIO ŠAKOM OD STO: Evo šta će biti sa Nemanjom Radonjićem (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2021, 18:49

GAZDA MARSELJA LUPIO ŠAKOM OD STO: Evo šta će biti sa Nemanjom Radonjićem (FOTO)

Na pozajmici u Herti.

Srpski reprezentativac Nemanja Radonjić koji je na pozajmici uz Olimpik Marseja u Herti u fokusu je sportskih radnika na Velodromu.

Kako prenose francuski mediji u Marseju se sprema čistka, a novi trener Horhe Sampaoli će sprovesti renoviranje kompletnog tima. Radonjić i Kevin Strotman su na pozajmicama, te su oni interesantni svima, a predsednik kluba Pablo Longorija govorio je o njihovoj situaciji.

Il est en fin de contrat, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sampa et longoria veut le prolonger en prétextant qu'il y a pas de joueur de son profil, un article est apparu montrant des joueurs pouvant

faire le travail de thauvin mais en mieux donc bye bye thauvin. https://t.co/M2FKm4kOLr

3/3 pic.twitter.com/WPQfjD3zL4

— Lucas Nend'ocampos (@ArnoultDimitry) April 27, 2021

- Igrači na pozajmicama? Imamo ideje za njih. Ali, moraju da se pojave na poslednjim utakmicama za sadašnje timove. Strotman igra dobro, pomogla mu je Đenova. Radonjić je odigrao 45 minuta za Hertu. U toku je proces procene, evaluacije. Videćemo na kraju sezone rekao je prvi čovek Olimpika.

Prštaće večeras (21.00) u polufinalu Lige šampiona, u Parizu igraju PSŽ i Mančester Siti, dva kluba s neograničenim budžetima i vrhunskim asovima u svojim redovima. Kvota na keca je 3,10, na iks 3,40, na dvojku 2,30, a na GG3+ 1,92. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Mančester Siti.

Šta će biti sa Radonjićem po povratku u Francuksu ostaje da se vidi, ono što se nezvanično saznaje Herta nije zainteresovana da otkupi njegov ugovor od Olimpika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.