Furiozni finiš Saletovog Virtusa!

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2020, 21:15

Furiozni finiš Saletovog Virtusa!

Đorđevićev tim upisao četvrtu pobedu u domaćem šampionatu ove sezone.

Šesto kolo italijanskog šampionata igra se ovog vikenda, a večeras je Virtus iz Bolonje kao gost savladao Veneciju rezultatom 83-68.

Virtus sada ima skor 4-2, čime se izjednačio sa večerašnjim rivalom, a do pobede je došao posle preokreta u drugom poluvremenu.

Posle prve dve četvrtine Venecija je imala devet poena prednosti, vodila je sa 43-34, ali u nastavku potpuno drugačija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << slika na terenu.

Virtus je bio sve ubojitiji u napadu, domaćin je ostao bez rešenja u napadu, što je posebno došlo do izražaja u poslednjoj četvrtini koji su gosti dobili sa 22:6.

Vims sa 16, Marković sa 14, Tesitori sa 12 i Miloš Teodosić sa 11 poena i osam asistencija kvartet su koji je predvodio Virtus do pobede, a u ekipi Venecije jedini sa dvocifrenim poenterskim učinkom bio je Tonut sa 24 poena.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Teodosić i Marković dvocifreni, veliki preokret Virtusa

Izvor: B92, 01.Nov.2020

Košarkaši Virtusa iz Bolonje pobedili su Veneciju rezultatom 83:68 u šestom kolu italijanskog prvenstva.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.