Fulam već primio 47 golova: Rešenje stiže iz Čelsija?

Izvor: Mondo, 02.Jan.2019, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fulam već primio 47 golova: Rešenje stiže iz Čelsija?

Engleski mediji pišu o mogućnosti da iskusni štoper pojača ekipu Klaudija Ranijerija.

Foto: Guliver/Getty images/Catherine Ivill

Kratak pogled na tabelu lako otkriva rešenje za pitanje čija odbrana je najlošija u Premijer ligi.

U konkurenciji nekoliko problematičnih defanziva (Kardif i Barnli primili po 41 gol), prvo mesto na ovoj "crnoj" listi ipak zauzima Fulam, jer je u 21 utakmici čak 47 puta vadio loptu iz mreže.

"Dejli mejl" piše >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u sredu da bi ekipa Klaudija Ranijerija mogla u januaru da bude jača za Gerija Kejhila (33 godine), nekadašnjeg štopera engleske reprezentacije koji ove godine ne igra u Čelsiju.

Iskusni defanzivac član je "plavaca" od 2012. godine, a u takmičarskoj 2018/19 nastupio je samo jednom u Premijer ligi i to samo 21 minut u meču protiv Vest Hema, 23. septembra.

Mauricio Sari na njega na računa, Fulamu je preko potreban, a moguće je da ovaj potencijalni transfer pokvari Arsenal, jer je takođe zainteresovan za Kejhila, posle povreda Škodrana Mustafija, Hektora Beljerina, Naća Monreala, Roba Holdinga...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.