Fulam pričao navijačima jedno, uradio drugo...

Izvor: Sportske.net, 14.Nov.2018, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fulam pričao navijačima jedno, uradio drugo...

Slaviša Jokanović je već bivši trener Fulama, a klub je donekle bio nepošten prema srpskom treneru.

Da li je Fulam bio nepošten prema srpskom treneru?

Slaviša Jokanović je dobio otkaz, a verovali ili ne, pre toga je Klaudio Ranijeri postavljen za novog trenera.

Fulam se oglasio sa dva saopštenja, prvo je bilo da je Ranijeri novi trener, drugo da je Slaviša Jokanović napustio klub, što su mnogi shvatili kao nepoštovanje prema čoveku koji ih je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << doveo tu gde jesu, u Premijer ligu.

Takođe, Ranijeri je znao da će biti trener i pre utakmice protiv Liverpula koju je tim Jirgena Klopa dobio bez velikih problema, što je bio još jedan udarac za Slavišu Jokanovića ispod pojasa.

U ponedeljak su navijači dobili odgovor od strane uprave da će srpski trener ostati u klubu i da ima puno poverenje uprkos spekulacijama u medijima, ali se samo dva dana kasnije ispostavilo da to nije istina i da je glavni i odgovorni u klubu, vlasnik Kan radio Jokanoviću iza leđa.

"Navijači Fulama su razočarani odlaskom Slaviše Jokanovića i žele da se zahvale srpskom treneru za sve uspehe u prethodne tri godine. On je bio u stanju da napravi tim kome su se svi divili u Čempionšipu, tim koji je igrao sa stilom i koji je obezbedio plasman u Premijer ligu na nezaboravnom meču na Vembliju pre nekoliko meseci", stoji u saopštenju navijača Fulama.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sudbina, znate li ko je bio prvo pojačanje Ranijerija u Čelsiju?

Izvor: Sportske.net, 14.Nov.2018

Zanimljivost....Ekipa Fulama je danas promenila trenera...Iako je najavljivano od strane uprave kluba da Slaviša Jokanović ima puno poverenje, pregazili su reč, danas su za trenera prvo postavili Klaudija Ranijerija, pa potom objavili da je raskinuta saradnja sa srpskim trenerom...Donekle i nepoštovanje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.