Fulam počeo borbu za PL - Igra baš dobra, ali rezultat LOŠ!

Izvor: Sportske.net, 11.Maj.2018, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fulam počeo borbu za PL - Igra baš dobra, ali rezultat LOŠ!

Prvo poluvreme pripalo "ovnovima", čeka se odgovor Fulama.

Fudbaleri Fulama izgubili su u gostima od Derbi kauntija rezultatom 1:0 (1:0) u prvom meču plej ofa za ulazak u Premijer ligu.

Fulam je bio daleko bolji rival, imao više prilika, ali je Derbi iskoristio svoju najbolju u 34. minutu i golom Džeroma došao do velikog trijumfa.

Gledali smo veoma čudnu utakmicu, Fulam je napadao tokom većeg dela susreta, ali je Derbi iskoristio svoju prvu pravu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << priliku.

U 34. minutu, posle duge akcije, nakon centaršuta sa levog boka, Kamerun Džerom je bio najviši u skoku i glavom pogodio za 1:0.

Fulam se nije predavao, do poluvremena je pokušao da se vrati u meč, a jedini opasan udarac, u okvir gola imao je Aleksandar Mitrović sa dvadesetak metara.

U drugom poluvremenu, prava opsada gola Derbi kauntija i mnogo sreće za domaće. U razmaku od samo dva minuta, od 54. do 56. usledile su dve velike prilike, Mitrović se odlično zagradio i odložio za Mekdonalda, koji je raspalio sa preko 20 metara, ali je prečka sačuvala domaće.

Posle dva minuta, nova šansa, Aite se našao sam ispred golmana Karsona posle jedne dubinske lopte, ali je volej udarac završio preko prečke.

Mitrović je imao nekoliko opasnih situacija, odlično se gradio, ali je teško dolazio do prave pozicije da ozbiljnije ugrozi gol.

Slaviša Jokanović je u finišu probao sa dve promene na krilnim pozicijama, krenuli su u ofanzivu, Kirni je imao fenomenalan pokušaj u 87. minutu sa distance, lopta je prohujala pored stative.

Kada se sve sumira, Fulam je imao i više nego dovoljno prilika da dođe do makar jednog gola, koji bi mu olakšao posao na svom terenu.

Tim Slaviše Jokanovića će pokušati u ponedeljak uveče da nadoknadi ovaj zaostatak i zakaže veliko finale na Vembliju, sa Aston Vilom ili Midlsborom.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.