Izvor: MozzartSport.com, 05.Jan.2021, 18:07

Fulam opet napada Gejla, konkurencija je Jokanović

Iskusni napadač na meti Kolibaša

Fulam ponovo napada Dvajta Gejla (31). U nekoliko navrata prethodnih meseci Kolibaši nisu uspeli da upecaju napadača Njukasla, a kako mu je sada preostalo samo još šest meseci ugovora sa Svrakama uprava kluba sa Krejven kotidža smatra da je pravi čas za novi pokušaj.

Ideja Skota Parkera nije da čeka leto i da uzme Gejla za džabe, već da pokuša da ubedi Njukals da ga za sitno obeštećenje pusti ovog meseca. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << U Fulamu se nadaju da bi mogli da ubede ljude sa Sent Džejms Parka bogatim opcionim bonusom, ukoliko obezbede opstanak u Premijer ligi.

Fulam se popravio u odnosu na start sezone, vezao je četiri remija i od prvog tima iznad crte dele ga tri boda, ali efikasnost i dalje muči ovaj tim. Postigao je samo 13 golova u prvih 15 rundi, odnosno dva gola na prethodnih pet utakmica. Jasno je da Aleksandru Mitroviću, Ademoli Lukmanu, Ivanu Kavaleiru i Abubakaru Kamari treba jača konkurencija i prava podrška...

Ali neće Parker imati lagan zadatak. Situaciju oko Gejla prati nekoliko klubova sa Bliskog istoka. Među njima je i katarska Al Garafa, našeg Slaviše Jokanovića, odnosno Al Duhail koji sa klupe predvodi Sabri Lamuši.

Dvajt Gejl nije u prvom planu kod Stiva Brusa u Njukaslu. Ove sezone odigrao je samo 60 minuta i jednom se upisao u strelce.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.