Fulam bez šanse protiv Sitija, het-trik Azara, pobeda i Arsenala

Izvor: B92, 15.Sep.2018, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fulam bez šanse protiv Sitija, het-trik Azara, pobeda i Arsenala

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su Fulam sa 3:0 u petom kolu Premijer lige.

Šampioni Engleske meč su rešili posle 20 minuta, pošto je na semaforu ubrzo bilo 2:0 Golove u prvom poluvremenu za "Građane" postigli su Sane (2) i Silva (21).

Konačan rezultat postavio je Rahim Sterling u 47. minutu. Fulam našeg Slaviše Jokanovića nije uspeo da postigne pogodak, a reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović odigrao je svih 90 minuta.

Fudbaleri Čelsija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << savladali su Kardif sa 4:1, iako su od 16. minutu gubili (Bamba). Ipak, do poluvremena uspeli su da preokrenu rezultat i to zahvaljujući Azaru.

Belgijanac je postigao golove u 37. i 44. minutu, čime je potvrdio da se nalazi u sjajnoj formi. Azar je u 80. minutu postigao het-trik, dok je golom Vilijana u 83. minutu rešena utakmica.

Arsenal slavio je na gostovanju protiv Njukasla sa 2:1. Strelci za "Tobdžije" bili su Džaka u 49. i Ezil u 58. minutu. Jedini pogodak za Njuku postigao je Klark u nadoknadi vremena drugog poluvremena.

Od ostalih rezultata Bornmut je savladao Lester sa 4:2, dok je Kristal Palas pobedio na gostovanju Hadersfild. Luka Milivojević odigrao je svih 90 minuta za Palas.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Het-trik Azara, Fulam stradao u Mančesteru!

Izvor: Mondo, 15.Sep.2018

"Desetka" Čelsija ne ume da se zaustavi: pet golova i dve asistencije za pet pobeda pod vođstvom Maurisija Sarija. Siti siguran protiv "naših", Njukasl se obrukao protiv Arsenala...Počelo je derbijem na "Vembliju", a nastavljeno popodnevnom zabavom, koju je obeležio Eden Azar..."Desetka" Čelsija...

Nastavak na Mondo...

Jokanović: Ne žalim ni za čim protiv Sitija

Izvor: N1 televizija, 16.Sep.2018, 02:50

Fulam je poražen u petom kolu Premijer lige na gostovanju Mančester Sitiju 3:0, ali trener londonske ekipe Slaviša Jokanović ne zamera previše svojim igračima...- Ovako želim da igramo (napadački). Video sam mnoge timove koji napadaju i gube od Sitija. Video sam takođe i one koji se brane i...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.