Fudbaleru Borusije otkriven rak limfnih žlezda

Izvor: B92, 27.Jul.2023, 18:27

Fudbaleru Borusije otkriven rak limfnih žlezda

Fudbaleru Borusije iz Menhengladbaha Štefanu Lajneru (30) dijagnostifikovan je rak, srećom u početnoj fazi bolesti pa su šanse za izlečenje time veće

Teški momenti su pred Lajnerom i njegovom porodicom posle dijagnoze koja mu je predočena. Austrijancu sada sledi višemesečni tretman bolesti i nada koju svi dele - da će se posle toga vratiti na teren.

Rak je otkriven u ranoj fazi što svima uliva optimizam da će na kraju Lajner izaći kao pobednik u ovoj najvažnijoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << životnoj borbi.

Povodom ove vesti, koja je, naravno, šokirala sve u klubu, i navijače, oglasio se sportski direktor kluba Roland Firkus:

"Učinićemo sve da Štefan dobije najbolji mogući tretman i želimo njemu i njegovoj porodici svu snagu i optimizam u borbi koju sada vode", rekao je Firkus.

Lajner je u klubu od 2019. godine, odigrao je za Borusiju 125 utakmica i postigao četiri gola, uz 13 asistencija.

Nastupao je u Ligi šampiona, u Ligi Evrope i u Kupu Nemačke u dresu Borusije. Standardan je član reprezentacije Austrije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.