Fudbalerke Juventusa NISU smele da pričaju o CR7!

Izvor: Mondo, 22.Jul.2019, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbalerke Juventusa NISU smele da pričaju o CR7!

Ozbiljan skandal u italijanskom fudbalu nakon optužbi koje je Petronela Ekrot iznela na račun svog bivšeg kluba Juventusa, a koji se tiču Kristijana Ronalda...

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo još jednom je raznežio sve divnim potezom na meču protiv Totenhema, kada je dečaka koji je pretrčao čitav teren kako bi ga pozdravio - smestio na klupu za rezervne igrače, ali je isto tako činjenica da se uz njega veže dosta skandala.

Pored utaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << poreza, najozbiljnija je optužba za silovanje Ketrin Majorge 2009. godine u Las Vegasu, koja je nezvanično povučena, ali koja je "drmala" Juventus prošle sezone.

Posle ispovesti Amerikanke koju je objavio nemački "Špigel", i u kojoj se kaže da je Majorge prijavila Ronalda i potom povukla optužbe zbog kompenzacije od 375 hiljada dolara, Juventus i CR7 bili su pod velikom prismotrom javnosti, čak su "pale akcije" kluba.

Odlučili su da je najpametnije da "ćute" o čitavom događaju, a prema rečima fudbalerke Petrolete Ekrot - to se naročito odnosilo na žensku sekciju!

Ekrot je napustila klub ovog leta posle osvajanja Skudeta da bi u izjavi za "Expressen" kazala da je prethodni period u Juventusu bio poput zatvora - pošto su "bjankoneri" tražili da fudbalerke ĆUTE o Ronaldu.

"Bilo nam je zabranjeno da govorimo o optužbi za silovanje. Morale smo da ćutimo i ne pominjemo to. Jedino je bilo važno da klub zadrži status...", ispričala je ona,

Foto: Guliver/Getty Images/Tullio M. Puglia

Šveđanka je kazala da je i po njenom osećaju drugačiji odnos bio prema "stranim" fudbalerkama od Italijanki, a da se osećala kao da njeno mišljenje nije važno, pošto nije smela da uradi i govori ono što je mislila.

"Možete da pokažete jednu stranu novčića, ali ostaje mnogo toga još skrivenog. Stvari o kojima ne sme da se priča, da budu prikazane...", kazao je Ekrot.

Juventus se nije oglasio u vezi ove izjave bivše fudbalerke.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.