Izvor: RTS, 09.Jul.2020, 14:00

Fudbaleri Vojvodine prvi pripremni meč igraju protiv Bečeja

Fudbaleri Vojvodine odigraće u subotu prvu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu, a protivnik će im biti ekipa Bečeja 1918. Zbog trenutne epidemiološke situacije, meč će se igrati bez prisustva publike.
Kako je saopštio novosadski klub, meč će se igrati od 19 sati na FC "Vujadin Boškov" u Veterniku, bez prisustva publike.

Ekipa Bečeja 1918. prošle sezone je zauzela osmo mesto u Srpskoj ligi - grupa Vojvodina.
Fudbaleri >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Vojvodine su u subotu počeli pripreme za novu sezonu, svega 11 dana nakon što su osvojili drugi Kup Srbije u istoriji kluba.
Prvobitno je bilo planirano da pripreme obave na Zlatiboru, ali se od te ideje odustalo zbog novonastale situacije sa širenjem koronavirusa, pa je odlučeno da se pripreme održe pod posebnim uslovima u FC „Vujadin Boškov". 
Početak novog takmičenja u Super ligi Srbije predviđen je za prvi avgust, a do tada, u planu je da crveno-beli odigraju nekoliko prijateljskih utakmica.
U narednoj sezoni, Vojvodina će učestvovati na tri fronta, pošto će se, osim u prvenstvu i Kupu Srbije, takmičiti i u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vojvodina u subotu igra prvi pripremni meč

Izvor: B92, 09.Jul.2020

Fudbaleri Vojvodine kreću u pripreme za novu sezonu...Prvi kontrolni meč osvajač Kupa Srbije odigraće u subotu, u Fudbalskom centru "Vujadin Boškov" u Veterniku...Protivnik će biti ekipa Bečeja 1918, koja je prošle sezone zauzela osmo mesto u Srpskoj ligi Vojvodina...Utakmica je na programu od...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.