Izvor: RTS, 12.Okt.2021, 05:54

Fudbaleri Srbije domaćini Azarbejdžanu u kvalifikacijama za SP

Fudbalska reprezentacija Srbije domaćin je selekciji Azarbejdžana u sedmoj utakmici kvalifikacija grupe A za Svetsko prvenstvo 2022. u Kataru. Utakmica na stadionu „Rajko Mitić“ počinje u 20.45, a njen tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Fudbaleri Srbije su trenutno prvi u grupi sa jednim bodom prednosti ispred selekcije Portugalije koja ima 13 bodova i utakmicu manje.

Izabranici selektora Dragana Stojkovića >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Piksija ostvarili su u Luksemburgu četvrtu pobedu u kvalifikacijama i nameravaju da nastave tu seriju i na svom terenu.
Za plasman na planetarno takmičenje ostala su joj još dva velika koraka, jer ih posle večerašnjeg duela sa Azarbejdžanom čeka meč sa Portugalijom koja je direktan suparnik za plasman na prvo mesto u grupi i sasvim je izvesno da će presuditi rezultat direktnog duela.
Utakmica fudbalera Srbije i Azarbejdžana na stadionu „Rajko Mitić" počinje u 20.45, a njen tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija bolja od Azerbejdžana, novi bodovi za "orlove"

Izvor: RTS, 12.Okt.2021

. Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je selekciju Azerbejdžana sa 3:1 u sedmoj utakmici kvalifikacija grupe A za Svetsko prvenstvo 2022. u Kataru.

Nastavak na RTS...

OSTALI U TRCI ZA KATAR: Finska pobedila Kazahstan u kvalifikacijama za SP

Izvor: Kurir, 12.Okt.2021

Fudbalska reprezentacija Finske pobedila je danas u Nur-Sultanu Kazahstan sa 2:0, u utakmici sedmog kola Grupe D u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.